Nieuws

Verschenen!

Na hard werken is er een nieuw geïllustreerd boek: ‘In Rep en Roer’ van Uitgeverij Zwijsen. Verhaal van Isabel Versteeg en geïllustreerd door mij.

Samenvatting:
“Als je kind net leert lezen, wil het oefenen met alle woorden. Dat kan met dit leuke zoekboek waarin heel veel woorden verstopt staan in de illustraties. Het zijn de woorden die kinderen leren op school: kim, ik , maan, vis, roos, en nog veel meer. Je blijft kijken in dit boek over een pretpark waar heel veel te doen is. Eenvoudiger dan AVI start, maar je moet wel goed speuren en lezen! Dat maakt dit boek leuk én uitdagend.”

Bron: Uitgeverij Zwijsen

En nog een boek die ondertussen is verschenen:

Winter! van Uitgeverij Leopold. Wederom een mooie bundel met de leukste verhaaltjes en versjes met als thema: winter!. Bij een van de versjes is mijn illustratie te vinden.

“Sneeuwballen gooien, een schaatswedstrijd houden en een sneeuwpop maken. Of lekker binnen blijven in je pyjama, koekjes bakken en warme chocolademelk drinken. 
In dit mooie voorleesboek staan de leukste versjes, verhalen en avonturen voor knusse winteravonden. Een prachtig cadeauboek voor het hele gezin.

Met tekst en illustraties van Jet Boeke, Dick Bruna, Ted van Lieshout, Harmen van Straaten, Max Velthuijs, Fiep Westendorp en vele anderen.”

Bron: Uitgeverij Leopold

Ennnn nóg een boek die binnenkort verschijnt:

Het Wonderlijke Winterboek van Uitgeverij Moon. Voor bij het verhaal ‘De muts van de kerstman’, geschreven door Karine Jekel, heb ik twee illustraties gemaakt. Binnenkort meer!
Verschijnt 13 november 2019

“Een prachtige winterse voorleesbundel met heel veel nieuwe verhalen en illustraties!

In deze bundel vind je de allerleukste voorleesverhalen over de winter. Over Sint en Piet, die soms wel een beetje hulp kunnen gebruiken, over een prachtig midwinterfeest, over een kerstman die zijn muts kwijt is, over een onsmakelijk kerstdiner, en over héél veel oliebollen…

Met verhalen van Kees de Boer, Annemarie Bon, Iris Boter, Marianne Busser & Ron Schröder, Chariva, Pieter Feller, Lysette van Geel, Yvon Jaspers, Karine Jekel, Marloes Kemming, Kelly van Kempen, Sjoerd Kuyper, Lisa Manuels, Elisabeth Mollema, Erik van Os & Elle van Lieshout, Isabelle de Ridder, Coco van Rijn, Jette Schröder, Pamela Sharon en Carry Slee

Met illustraties van Myriam Berenschot, Nynke Boelens, Kees de Boer, Tjarda Borsboom, Iris Boter, Charlotte Bruijn, Marijke Buurlage, Job van Gelder, Saskia Halfmouw, Philip Hopman, ivan & ilia, Gertie Jacquet, Aimée de Jongh, Sandra Klaassen, Eefje Kuijl, Merel van Lamoen, Lisa Manuels, Daniëlle Schothorst, Dagmar Stam, Natascha Stenvert, Marije Tolman en Lisa van Winsen”

Bron: uitgeverij Moon

Merel goes patterns!

Naast illustraties heb ik ook een aantal motieven ontworpen die verkrijgbaar zijn als behang, inpakpapier en textiel!
Op Motiflow.com vind je het aanbod en ook het werk van vele andere ontwerpers.

 

 

 

 

Beeld: Motiflow.com
Behang-ontwerp: Merel van Lamoen illustraties